woensdag 25 november 2009

Ziek

De microben hebben hun weg tot hier gevonden, helaas. Ik ben (weer) ziekjes...
Sinds vorige week woensdag is het al een beetje begonnen: hoesten, snottebellen, slecht slapen, kriekel zijn,... En sinds vrijdag was er dan ook koorts. Zaterdag, tegen de avond aan, geen koorts meer. Maar toen is mijn linkeroor beginnen pijn te doen. Zondag hetzelfde: geen koorts, maar af en toe last van die oor (pijn, slecht horen en ik klaag van water in mijn oortje). De nacht van zaterdag op zondag weer veel wakker geweest van die verdomde oor.
En dan maandag is mijn trommelvliesje gescheurd van de druk van het vocht. Tot gisteren kwam er bloed en etter uit mijn oortje. De pijn was sindsdien wel weg. MAAR toen is de pijn aan mijn andere oor begonnen. Naar de dokter geweest (gisteren) en die bevestigde inderdaad een oorontsteking.
Vandaag lijkt het stukken beter te gaan (maar wel weer een ellendige nacht achter de rug).
Hopelijk vandaag een goede nacht (na een week). Allee, voor mijn mama dan, want ik slaap overdag wel bij... En dan morgen misschien weer terug naar school.

2 opmerkingen:

  1. Oh ben jij ook ziek... Die pijn in je oor, dat is niet goed, hoor! Ik hoop dat je je al wat beter voelt. Met mij gaat het een beetje beter. Heb nog steeds koorts, alhoewel ik vandaag niets gerust heb. Morgen blijf ik nog een dagje thuis en hopelijk vrijdag weer naar school hè!
    Tot gauw en ook een dikke knuffel van mij.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!