maandag 11 mei 2009

Weekendje aan zee

Ons weekendje aan zee zit er weeral op se! Maar het was leuk, heel leuk!!!
Zaterdag zijn we al vroeg vertrokken en we reden naar Nieuwpoort. Maar in Brugge hebben we een tussenstop gedaan, want ik had moeten overgeven in de auto (wagenziek? of gewoon iets dat op mijn maagje lag?)...
In Nieuwpoort scheen het zonnetje al... We zijn naar het strand gegaan en lekker in 't zand gespeeld. Op de pier gaan wandelen, pannenkoekske gesmikkeld en toen mocht ik met een gocar gaan rijden. Maar wat koos ik? Een roze (ja, hoe kan 't ook anders) auto.
's Avonds zijn we Itialiaans gaan eten en ik koos voor pizza. Hmmm... Het werd al bijna avond en toen zijn we maar naar Oostduinkerke gereden (waar we overnachten) en daar heb ik nog tot 21 uur in het speeltuintje gespeeld. Daarna was 't echt wel slaaptijd, want morgen... PLOPSA!!!!

Zondagmorgen: een helder blauwe hemel en een stralend zonnetje! We zijn lekker vroeg in Plopsa en er staan nog maar een paar auto's op de parking. En we gaan al direkt van de ene attractie naar de andere. Blijkbaar heb ik mijn papa en mama aangenaam verrast, want ik ben overal in geweest (waar ik in mocht): zelfs in de achtbaan (en die ging echt héél snel, vraag maar aan mijn mama) en in de 'Storm op zee' (bootjes die heel snel rondraaien). We zijn met bootjes in het Plopbos geweest, op de molen, in de auto's, in de luchtballonnen, op de konijntjes, de kikkertjes, de eendjes, de Mega Mindy fietsen, de draaiende theekopjes, de tractors... en nog veel meer. O ja, ik heb ook een koe gemolken op de boerderij van Big en Betsy.
We hebben dus echt alles kunnen doen en de drukte viel goed mee (al werd het in de namiddag wat drukker dan in de voormiddag).
Het was er echt héél mooi en ik heb echt genoten... En: IK GA ZEKER EN VAST EENS TERUG!2 opmerkingen:

 1. Waauw Yane, wat heb jij een supertof weekend gehad zeg!! En dat gij in zoveel attracties durft, dat is wel flink hoor!
  Ik ga aan mijn mama vragen of ik ook eens naar Plopsa De Panne mag gaan...
  groetjes,
  Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaw Yane dat zag er echt wel super leuk uit hoor!Mijn mama heeft beloofd dat wij dat tijdens de vakantie ook eens gaan doen, ik kijk er in elk geval al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!