zondag 23 april 2017

Een Eloise-ke voor mijzelf...

Het is nog steeds geen korte-mouwen-weer, dus model Eloise uit Veritas naaien (nummer 7) is de ideale blouse om het tussenseizoen te overbruggen. Maar van mij mag de zon toch komen hoor, ik verlang naar zomer. Jullie ook?

 Patroon: Eloise (Veritas naaien n°7)
Stof: stoffenspektakel


12 opmerkingen:

 1. heel mooi! mooie stof ook, laten we hopen dat deze snel in de kast kan en plaats maakt voor een nieuw exemplaar met korte mouwen en daarna eentje zonder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie stof. Je ziet, wie het ziet zitten om het stoffenspektakel te trotseren, kan blijkbaar toch heel mooie pareltjes vinden! Ik heb er de laatste tijd niet altijd meer zoveel zin in om de overvloed te trotseren, misschien moet ik de volgende keer weer meer mijn best doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga altijd in Luik. Is altijd op het einde van de spektakels en nooit druk. Heel aangenaam. In Hasselt ga ik niet meer, om dezelfde reden.

   Verwijderen
  2. Ik ga altijd in Luik. Is altijd op het einde van de spektakels en nooit druk. Heel aangenaam. In Hasselt ga ik niet meer, om dezelfde reden.

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige stof vond je voor dit bloesje ! Staat je super !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk bloesje! Ik kocht intussen al een paar veritasboekjes maar maakte er eigenlijk nog niks uit ondanks de leuke patronen... Ik zal er mij eens moeten in verdiepen nu ik dit zie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi bloesje! En idd een heel mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi stofje! En ja we willen ook wel wat zon, zon, zon 😉

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!