zaterdag 2 juli 2016

De eerste dag van de vakantie...

... liet ik de dochter des huizes (ze haat winkelen)  thuis bij de papa en trok ik gezellig naar Maastricht. Uiteraard liep ik eerst over de stoffenmarkt en daarna deed ik nog wat winkeltjes. Als ik in Maastricht ben, ga ik steevast bij Esprit binnen. Zeker nu met de summer sale zijn er leuke koopjes te vinden!


En ook deze keer ging ik niet met lege handen naar buiten. Ik scoorde dit leuke vestje. Ideaal voor dit druilerige weer buiten.


De nieuwste collectie van Esprit is weeral zalig mooi! Zagen jullie deze prachtige jurken al? Deze zou ik wel mee willen in mijn koffer naar de zon.


Jurk met 3/4 mouw 
Blauwe jurk met fijne structuur

En in het echt zijn ze nog veeel mooier! Of één van deze prachtige stuks in zoete pasteltinten....
En wat deden jullie op de allereerste dag van deze vakantie? Of hebben jullie nog leuke dingen in het verschiet om te doen?

5 opmerkingen:

 1. Ha, dat is nu eens goed geregeld! Wij gingen gisteren een hele dag op speurtocht naar onze ideale tafel (van 3 m 60 en dat is niet gemakkelijk) en stoelen ... vandaag toch al snel snel ook eens een damesboetiekje bezocht en wat blijkt, ook de dochter komt daar al aan haar trekken = dubbel gevaar dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Shoppen, natuurlijk! Ik ben ook een Esprit fan, ik koop zelfs heel veel online! Mega leuk, wordt thuis bezorgd, passen en klaar!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Esprit heeft inderdaad hele toffe dingen! Ik ben ook fan!
  Ik wens jou en je gezin nog een leuke vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoooo gezelkig in Maastricht. Leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!