zondag 21 februari 2016

Een Ileana voor Yane

Het patroon Ileana van Compagnie M. lag hier al even en nu kwam 't er eindelijk ook eens van om er een kleedje van te naaien. Het stofje bestelde ik enkele maanden geleden online, ik weet niet meer welke webshop. Maar het kleedje is dus al afgekeurd door Yane. Ze vindt het niet mooi, vooral het stofje kan haar niet bekoren. 'Het is niet mijn stijl'; om het in Yanes woorden te zeggen. 
Maar vanaf nu gaat ze mee stofjes kiezen!7 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel mooi, maar anderzijds is het ook wel goed dat ze een eigen stijl hebben hé. Leonie hoor ik dat ook vaak zeggen (ik krijg haar zeker niet binnen in 'Coolcat', want dat is nu eens echt niet mijn stijl, mama).
  Lieve meid, jullie Yane, want toch een vrolijk gezichtje. Hopelijk vind je een model wiens stijl het wel is en dat is deze meid met haar gat in de boter gevallen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel jammer maar jullie zijn gelukkig wel tot een akkoord gekomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige stof! Ook al dikwijls op het punt gestaan om deze te bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier ook steeds vaker kritische blikken op mijn werk!
  Toch is het een mooie jurk hoor! Succes om samen stofjes te zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kleine meisjes worden groot zeker! Nochtans toch een mooie versie hoor! Daar vind je ongetwijfeld snel een andere kandidaat voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar! Vooral de zoon stelt hier eisen (en hij is dan nog de jongste van de twee). Maar zoals hierboven reeds gezegd is het wel goed dat ze een eigen mening hebben natuurlijk. Jammer dat het niet dezelfde is :-p.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!