vrijdag 15 augustus 2014

Ook voor mij!

Ik ben de laatste tijd goed op dreef wat het naaien voor mij zelf betreft. Onlangs naaide ik dit setje voor Yane en er was nog veel stof over. Dus besloot ik dezelfde combinatie voor mijzelf te naaien. Al denk ik niet dat we onze tenuetjes gelijktijdig zullen dragen ;) .


Voor het bloesje gebruikte ik het patroon van the Eva Dress, die naaide ik al eens eerder. Maar de naden en plooitjes liet ik achterwege. Het patroon kan je trouwens hier GRATIS downloaden. Dit bloesje was in een mum van tijd klaar met de overlock. Het ideale snel-klaar-project en het draagt heerlijk. Zo gaan er dus zeker nog volgen! Rok is het alom gekende Knipmode juni 2010 patroon met stolpplooi, klepjes en paspelband.14 opmerkingen:

 1. Leuk, dat frisgroene van dat rokje! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi! heb dat patroon hier ook liggen van de Eva dress, maar moet de moed nog zien te vinden om het in elkaar te plakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi, Katja! Bedankt voor de link, als ik er weer in ben zie ik zo'n bloesje ook wel zitten (maar er dient hier eerst nog het een en ander te gebeuren, oa de vakantiekilo's aanpakken ;-( )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Dat topje daar wil ik me ook wel eens wagen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof tof tof ! Ik zou dat wel leuk vinden hoor, zo'n gelijkende moeder-dochter outfit !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Weer iets moois voor bij in de valies! :)
  Mijn dochters hebben elk een kleedje in hetzelfde stofje en ik heb daarvan een rok. We dragen het soms wel samen en krijgen dan altijd toffe reacties. Helaas is dat kleedje van onze jongste al bijna te klein.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!