Pagina's

vrijdag 2 november 2012

De tijd gaat snel...


Het is alweer oktober en voor we het goed en wel beseffen staan binnenkort de Feestdagen weer voor de deur. En ik begin al na te denken over cadeautjes...
Op de lens van ons digitaal fotoestel zit een klein krasje, dus op mijn verlanglijstje staat een nieuw exemplaar. Ik twijfel tussen een degelijk compact toestel of een reflex camera. Ik ben een leek op dat vlak, dus alle tips zijn méér dan welkom!
En ik was ook al wat aan het rond neuzen wat betreft de kerstkaartjes en ik zag dat je bij Vistaprint kan kiezen uit een wel héél erg uitgebreide collectie. Geen saaie kaartjes, maar er zitten ook leuke, moderne, hippe dingen tussen. En er is ook regelmatig een interessante aanbieding. Altijd leuk!

25 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto van Yane. Ik bestel regelmatig foto's en kaarten bij Vistaprint! Super tevreden van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goed om te weten! Nog wat leuke foto's maken en dan ga ik mijn kaartjes bestellen....

      Verwijderen
  2. ik bestel altijd kalenders bij vistaprint,leuke foto

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik zal inderdaad ook eens kijken bij Vistaprint, doe daar wel altijd visitekaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super foto van Yane!
    Ik ben ook van plan om een nieuw fototoestel aan te kopen, dus volg met plezier je tips mee, als dat mag! Bedankt voor de link naar de kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De tijd dat een toestel voor het leven was is al lang voorbij hé! Na 6 jaar waren wij voor de zomer aan een nieuw toe. Wij kozen voor een panasonic DMC-TZ30. Geen reflex omdat je daar goed mee om moet kunnen, we erg graag een heel compact toestel wilden, dit toestel in onze plaats denkt, ... Met dit toestel vind ik het wel moeilijk om met deze donkere dagen goeie foto's te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik was heel content van onze panasonic, maar met dat laatste heb ik ook moeite!

      Verwijderen
  6. Die foto,zo een lief maar toch ondeugend snoetje :)
    En de kerstkaartjes van vistaprint zijn toppie. Heb er vorig jaar retrokaartjes met foto laten maken en heb heel veel complimenten gehad en de prijs valt ook nog eens heel goed mee !

    BeantwoordenVerwijderen
  7. 2 jaar geleden hebben wij kerstkaarten en een uitnodiging voor Dieuwke haar 1ste verjaardag gemaakt met foto's. Het was heel mooi en ze hebben inderdaad leuke dingen.
    1 keer heb ik wel vrij lang moeten wachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben erg tevreden met mijn spiegelreflexcamera ( NIKON D5000 ). Hij maakt mooie foto's, mooie scherpte/diepte, veel mogelijkheden. Ik heb er een 18-200 lens bij.
    een nadeel; je sjouwt veel gewicht mee.
    Volgens mij heeft NIKON nu ook kleinere modellen die ook al die functies hebben ( NIKON 1 ).
    Succes met je beslissing.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ben net even gaan googlen en die Nikon 1 lijkt mij wel wat. Veel functies en toch compact. Dank je voor de tip.

      Verwijderen
  9. Wij bestellen bijna alles van kaartjes (kerstkaartjes, communiekaartjes, ...) via vistaprint en zijn ook héél erg tevreden... Wat een fototoestel betreft kan ik helemaal geen advies geven. Wij hebben een compactcamera en stiekem droom ik toch wel van een reflexcamera ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Héérlijke foto van Yane :-) Goed idee voor onder de kerstboom, want dat fototoestel van ons maakt toch vaak wel overuren hé :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hmm, wij hebben een reflex camera. ik heb daar de voorkeur voor omdat die snel trekt en een goede kwaliteit geeft. maar ik ben ook wat verlieft op die toestellen. een zwakje voor de analoge en nu hebben ze die ook digitaal. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een reflexcamera is heel fijn maar groot en vrij zwaar om overal mee naar toe te nemen... zelf ga ik een iPhone 5 kopen gsm en fototoestel altijd bij...

    Ik heb een Nikon D 40 om macro opnames te maken en een Canon EOS 40 D deze laatste heb ik gekocht omdat de 400 mm lens veel goedkoper was voor de canon dan voor de Nikon vandaar dat ik de 2 merken in huis heb toestellen zijn al enkele jaren oud!

    Keuze zal niet gemakkelijk zijn er is zoveel op de markt... voelen wat het beste in je hand ligt!
    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Canon 550 eos D..schitterend machien!
    Vistaprint ken ik niet maar ga ik eens checken! Het is hier ook elk jaar een hele toer om 3 kinders een beetje normaal in kerstsfeer op een foto te krijgen, haha!
    Mijn man kan zenuwachtig worden tot en met en van vredige kerstsfeer is dan geen sprake meer...woe hahahahhahaa!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Idd, heel mooie collectie bij Vistaprint. Kmoet hier stilaan ook in actie treden voor de kerstkaarten. Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik ben ook voor een reflex gegaan en ben er meer dan tevreden over; ik heb de Nikon D5100. Het beestje kan veel, maar is toch ook weer niet de ingewikkeld voor een beginner, een aanrader wat mij betreft.Vistaprint is de moeite, ook bij Albelli kan je mooie dingen vinden, succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik heb een reflex gekocht om mijn snelle kindjes te kunnen fotograferen; bij een compact gaat er veel tijd verloren tussen het afduwen en het uiteindelijke nemen van de foto. Vaak stonden mijn kindjes dan al weer ergens anders ;-) Maar aangezien Yane rustig is en jij toch altijd heel mooie foto's hebt met je compact, kan je evengoed voor een compact gaan, da's goedkoper en ook degelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik kreeg een oude reflex maar ben daar heeel tevreden over! Ik had reeds een compactje en dat neem ik mee als het te lastig is om de reflex mee te dragen. Maar meestal neem ik toch de reflex mee. Je foto's zijn mooier, helder, en de snelle wrikkelgatjes staan er steeds goed op!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Schattig foto van Yane.Wij hebben ook al een paar keer iets besteld bij Vistaprint en ook teverden van. groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Manlief heeft een Canon reflexcamera, de kids zo een kleintje (ook Canon, waar ik dan mee trek)
    Hoe je het draait of keert, je moet het gevoel, het oog meehebben en dan heb je ook wat aan een duurder fototoestel omdat je er dan kan uithalen wat er uit te halen valt, en volgens mij heb jij dat, dus verwen jezelf maar :)
    Deze foto is er echt eentje om in te kaderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wij hebben een spiegelreflex zoals je weet van Niko. Die maakt hele mooie foto's maar ik vind hem soms ook wel te groot hoor om overal mee naar toe te nemen. Er voor hadden we een klein toestel van Lumix (Panasonic)en daar was ik ook héél tevreden over. Iedereen dacht toen al dat ik een spiegelreflex had ... Moest ik opnieuw kiezen zou het zo eentje worden ;) Bij Vistaprint wordt ook hier besteld!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!