zaterdag 11 december 2010

Appelflapjes bakken




9 opmerkingen:

  1. Mmmmmmmmmmmmm... Die zien er heel lekker uit! En precies ook niet zo moeilijk om te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Poepsimpel en héél lekker, zeker als ze nog warm zijn (met een bolleke ijs)!

    Bladerdeeg uit diepvries (vierkantjes), beetje melk opwrijven met borsteltje, beleggen met kleine stukjes appel en beetje bruine suiker opdoen, bladerdeeg toevouwen tot flapjes en inwrijven met een losgeklopt ei en een beetje fijne suiker erover strooien.
    25 min op 220° en klaar!
    Simpelder kan bijna niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga subiet eens bladerdeeg op mijn boodschappenlijstje zetten! De rest hebben we in huis...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat ziet er inderdaad heel lekker uit! Dat receptje ga ik zeker ook eens uit-proberen. Bedankt om het delen met ons.

    Groetjes,
    Heidi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat ziet er verschrikkelijk lekker uit ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. @ Laure, ik zou zeggen kom er maar eens eentje eten in de vakantie! Je hebt voor de moment zeker examens: veel succes! Wij duimen!!
    Yane kijkt er naar uit om jou en ook Tibo nog eens te zien binnenkort op het familie Kerstfeest!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo ;)
    Ghaha, dat zal ik zeker eens komen doen! Ja, nu heb ik nog 2 examens & dan ben ik er vanaf!
    Tot vrijdag, &ik kijk er ook naar uit om ze terug te zien ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Das afgesproken.
    De laatste loodjes dus wat betreft je examens... Oef! Veel succes nog!

    Groetjes!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hahaa; dankjewel !
    Ik ben er uitdelijk vanaf ;)
    Tot vrijdag xx

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!