dinsdag 14 april 2009

Kaatje komt spelen

Joepie! Vandaag kwam er weer een vriendinnetje (Kaatje) spelen.
In de voormiddag hebben we een beetje vanalles gedaan: geknutseld, ons verkleed, kappertje gespeeld, gepuzzeld, in de zandbak en op de trampoline gespeeld,... We zijn ook eitjes gaan halen bij oma: met de fietskar (en een ommetje gedaan)! 's Middags pannenkoeken gesmikkeld!


Twee dansende prinsesjes...
En in de namiddag zijn we naar Pietersheim (Lanaken) gegaan. Nancy, Evelien en Thomas gingen ook mee.


Daar hebben we een kabouterwandeling gedaan en eitjes gezocht in het kabouterbos. Dit werd georganiseerd door de Gezinsbond Mopertingen en die mensen hadden er weer werk van gemaakt. Het was echt heel fijn! Er waren veel kindjes (maar toch niet TE veel).
Ik wilde niet op de groepsfoto...

>Eitjes zoeken...

We moesten ook allerhande opdrachtjes uitvoeren... Leuk hoor!Maar van kabouterwandelingen word je moe. Dus zowel Kaatje als ikke hebben een (klein) tukje gedaan...Maar als er te spelen valt, zijn we er als de kippen bij...


3 opmerkingen:

 1. amai zeg Yane! Dat noem ik nu eens met volle teugen genieten van de vakantie zie! En weet je ... jullie hebben groot gelijk!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Yane,
  Dank je wel voor de mooie dag... ik heb me echt goed geamuseerd bij jullie... wat een supermama heb jij zeg, die zoveel met je doet...

  Trouwens, ik heb de fotookes van je blogje gepikt en die staan nu ook op mijn blogje.. Hoop dat je het niet erg vindt... vindt ze trouwens heel mooi..

  Tot gauw
  Kaatje
  PS: en ook nog een dikke mercie voor de opvang van Kaatje's Mama!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Kaatje,

  Ik vond het ook een super-leuke dag met jou! En kopieer gerust die fotootjes (daarvoor staan ze er).

  Tot binnenkort en anders tot maandag op school,
  Yane
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!