maandag 7 januari 2008

Fien komt logeren...

Afgelopen week is Fien komen slapen en ook een dagje blijven spelen. Dat was dolle pret ten huize Yane. We hebben vooral veel samen gespeeld: met de Duplo torens gebouwd, gekleurd, met de ballenbaan gespeeld, boekjes gelezen,.. en nog veel meer. Toen Fien 's avonds weer naar huis was, vroeg ik geregeld naar haar... Waar was mijn speelvriendje plots naartoe???

2 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Gerard,

  Ik heb een vraag aan jou.

  U heeft vorig jaar bij T.A.S. gewerkt. U heeft bij ons een proefapparaat gezet en wij hebben dit nog afgezegd bij jou, maar was net in de tijd dat u daar vertrokken bent.

  Nu krijg ik niks als brieven van Dirk van TAS dat ik verbonden ben voor 5 jaar, en dat ik een contract getekend heb ???

  Dat apparaat staat al van juni vorig jaar klaar voor ophaling in onze fabriek, maar door omstandigheden bij TAS is dat blijven staan, nu moet ik 1.000 euro betalen + mijn maandelijke punten totaal nog een 400 euro voor de opzeg van dat apparaatje.

  Ik ben het hier helemaal niet mee eens, en wil dit bespreken met een advokaat. Heb TAS in september een mail gestuurd dat dat apparaatje hier nog altijd staat …, heb hun al 100 keer gebeld, maar bellen nooit terug.

  Ik hoop dat u mij terug belt,ik zou graag willen weten wat ik nog kan doen.
  sorry voor het ongemak en dat ik u hiermee verveel. U kan ons bereiken op onderstaand nr van ’s morgens 7.30u tot ’s avonds 23.00u


  Gegroet,

  Jehoul Anja

  Lastechniek Reno BVBA
  Ambachtslaan 1005
  3990 Peer
  Tel. : 011/61 20 19

  Email : anja.jehoul@pandora.be
  Aanwezig :
  wo. + vr. : 09:00u tot 16.00u
  do. : 13.00u tot 16.00u

  BeantwoordenVerwijderen
 2. U heeft trouwens een mooie site gemaakt.

  Anja Jehoul

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!