woensdag 21 juli 2010

Twee dagen Gent

Papa moet de ganse week (met uitzondering van woensdag) naar kantoor en dat is ver (Drongen). En wij (mama en ikke) gingen twee dagen mee.
Dus maandagmorgen vertrokken wij al vroeg en papa zette ons af aan het station van Gent, waar wij vervolgens de trein namen naar Oostende. Daar zijn we een ganse dag gebleven. Tot in de namiddag zijn we op het strand geweest en daarna een gocar (paardje) gehuurd. Dan een lekkere wafel gaan smikkelen en nog een beetje gaan shoppen. Tegen de avond namen we de trein terug richting Gent waar papa ons stond op te wachten. Snel, snel gaan douchen in het hotel en dan zijn we nog een hapje gaan eten en naar de Gentse feesten geweest. Ik had geluk want er was ook kermis. Dus lekker lang mogen opblijven... En dan het moment waar ik de ganse dag naar uitkeek: slapen in een stapelbed, helemaal bovenaan!!!
's Anderendaags, na het ontbijt, zijn wij papa dan naar kantoor gaan brengen. Het was de eerste keer dat ik ginder kwam (ja, Drongen ligt ook niet bij de deur he) en dan zijn mama en ikke weer vertrokken. Eerst naar de Ikea, want mama wou nog graag stofjes om voering in rokjes te maken. En dan naar Domein Puyenbroeck geweest: daar heb ik het meeste van de tijd door gebracht in de waterspeeltuin want het was heel warm buiten. Op het einde van de dag papa weer gaan oppikken om weer huiswaarts te keren. Onderweg nog gezellig een hapje gaan eten op een terrasje...3 opmerkingen:

 1. Leuk voor papa dat jullie mee gingen! Die waterspeeltuin lijkt ons ook wel wat ... spijtig dat het zo ver is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die waterspeeltuin was idd. geweldig. En het leuke was dat het er helemaal niet druk was (ondanks het mooie weer en vakantie).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gingen vorige week eens naar Puyenbroeck en het was er ook hééééééééél kalm! Valentine en Ieben zaten zelfs helemaal alleen in de waterspeeltuin! Bij ons was het weertje wel niet zo denderend...

  De Gentse feesten bezochten we ook al een keer of drie. Meestal wandelen we gewoon eens rond en het hoogtepunt voor ons missken is natuurlijk de kermis hé!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!