Pagina's

zondag 27 maart 2011

Terrasjesweer

Namiddag geprofiteerd van het lentezonnetje en een terrasje gedaan in de Kattevenia
En mij lekker geamuseerd in de speeltuin en het bos

zaterdag 26 maart 2011

Mijn verjaardagsfeest (familie)

Vandaag vierden wij mijn 5de verjaardag samen met de familie...

Er stond een K3-taart op mijn verlanglijstje, dus daar zorgde mama voor...

woensdag 23 maart 2011

Vlinderrokje

Het vlinderstofje is ondertussen verwerkt tot een rokje, voor mij.
Het werd deze keer een rimpelrokje met voering en een (gewone) ritssluiting in de zijnaad.


dinsdag 22 maart 2011

Al 5 jaar!


Hiep hiep hoera! Vandaag mag ik 5 kaarsjes uitblazen!

Vanmorgen goed gemutst en héél vroeg (5u15!) wakker geworden. Klaar voor DE dag... Eerst feest vieren en trakteren in de school!

Daarna een klein feestje thuis: met oma, opa, t. Katrien, n. Jochen, Fien en Kaat. Papa was er helaas niet bij.  Die is nog steeds in Duitsland, nog maar 2 keertjes slapen en dan is hij (eindelijk) terug! Het familiefeest is in het weekend en volgende week is er dan nog een kinderfeestje voor mijn vriendjes/vriedinnetjes.

zondag 20 maart 2011

Naar zee

Afgelopen vier dagen was ik in Middelkerke te vinden samen met oma, opa en nichtjes Fien en Kaat. Donderdagmorgen vertrokken wij per trein en zondagavond keerden wij weer huiswaarts. Het waren vier fantastische dagen! We zijn dan ook heerlijk verwend door oma en opa met lekker veel aandacht, spelen op het strand, gocars huren, vliegeren, kilométers fietsen op de dijk, frietjes en pannenkoeken smikkelen, gezelschapsspelletjes spelen,... We hadden ook veel geluk met het weer: enkel op vrijdagnamiddag heeft het geregend.
Af en toe deed ik eens een belletje naar het thuisfront, maar veel tijd had ik dan niet. Te druk! En eigenlijk had ik graag nog wat langer ginder gebleven... Het was zooo leuk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

donderdag 17 maart 2011

woensdag 16 maart 2011

Een voormiddagje met mama


Vanmorgen toen ik wakker werd, kloeg ik een beetje van buikpijn. Het was niet zo erg, want ik was nog springlevend. Maar omdat ik morgenvroeg naar zee vertrek met oma, opa, Fien en Kaat, mocht ik van mama een (half) dagje thuis blijven van school.
Ik ben op mijn gemakje in bad geweest, heb mijn valiesje helpen klaar maken en heb ik genoten van wat quality-time met mama: samen puzzelen, gezelschapsspelletjes spelen,...
In de namiddag ben ik wel naar de workshop van de bibliotheek en naar de turnles geweest.
Hopelijk is dit géén voorbode en kan ik gezond en wel genieten van ons weekendje aan zee...

vrijdag 11 maart 2011

Krokusvakantie

De krokusvakantie zit er alweer bijna op... Maar het was een leuke week vol afwisseling en zoals altijd was ook deze vakantie veel te kort...
In de voormiddagen was ik te vinden in de sporthal van Munsterbilzen, voor het kleuter-sportkamp. Nichtje Fien was ook van de partij...

Voor de rest ben ik nog gaan zwemmen, hebben we gezelschapsspelletjes gespeeld, spelletjes op de PC gedaan, cakejes gebakken, geholpen met de poets, geknipt en geplakt, met de klei gespeeld, booschappen gedaan,... en mij vooral veel verkleed. We zijn ook samen met Nancy en Xander naar een nieuwe binnenspeeltuin in Rekem geweest.
Maar het hoogtepunt van de vakantie was toch wel dat nichtje Fien kwam logeren. En morgen is 't mijn beurt, dan ga ik weer logeren bij Fien en Kaat. Maar eerst nog naar het verjaardagsfeestje van Marie...

woensdag 9 maart 2011

Liebster Award

Wij ontvingen een award van 'Liebster Blog' van Mira. Leuk he!
Wij gaan (bijna) dagelijks piepen op het blogje van Mira omdat we toch wel een héél aantal gezamelijke interesses hebben: naaien, de kinderen, bakken,...
Danjewel Mira, voor deze award!


Het is de bedoeling dat ik deze award nu doorgeef...
Ik geef deze met veel plezier aan:

* Kaatje: de verhaaltjes van ons allerliefste buurmeisje
* Malidaan: een pas opgestart blogje van een fiere, creatieve mama

De spelregels van de award:
  1. Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven.
  2. Bedank ze op hun blog voor deze award.
  3. Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
  4. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou. Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen.

dinsdag 8 maart 2011

Voor mama

Hoera! Het tricotkleedje is dus gelukt!
En er gaan vast en zeker nog een aantal exemplaren volgen, 
want dit is een zaligheid om te dragen.
Omdat men er naar vroeg, dan toch maar een fotootje...


Fotograaf van dienst: ikke (Yane)
Patroon: BURDA n° 7828
Stof: LIMBUTEX