zondag 14 oktober 2018

Skinny jeans tips gezocht

Deze vraag heeft niet direct met naaien te maken, maar hoop toch op een aantal tips. Yane heeft redelijk lange benen en een smalle taille. Het is en blijft steeds een hele opdracht om een mooie, passende jeans te vinden. Qua lengte heeft ze maat 158-164 nodig en qua taille komt ze toe met een 146. Tot hiertoe kochten we (jeans)broeken van CKS of Name It en snoerden we de taille elastiek goed aan. Maar met een t shirt in de broek is dit not done!
Wie o wie, heeft tips? Bedankt alvast, in naam van Yane.


14 opmerkingen:

 1. Ik heb hier net hetzelfde probleem: dochter is 10 jaar en heeft qua lengte maat 164 nodig (ook lange benen), en ik vind ook nergens een jeans die overal mooi past. Ik ga hier dus meevolgen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 3 zeer smalle dochters, de oudste heeft inmiddels een damesmaat, de jongste van 11 en de middelste van 13 hebben hetzelfde probleem. Zij dragen nu Levi's in kindermaten, Vingino, Cars, C&A heeft een lijn voor extra smalle kinderen.
  Succes!
  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor deze tips. Levi's, Cars en C&A probeerden we nog niet, maar gaan we zeker doen. Yane heeft een een aantal jeansshortjes van Vingino en deze zitten idd. ook redelijk ok. De lange broeken mss. ook eens gaan proberen.

   Verwijderen
 3. Zelfde probleem hier, met beide zonen...zowat alle merken en niet-merken al geprobeerd. Maar de enige broeken die hier lijken te passen zijn die van Levi's. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Engelse merk 'next direct' heeft altijd skinny's in de collectie met verschillende taillematen: de slim fit is lekker smal. Engelse maten zijn net iets anders dan Europese, maar de broeken vallen goed op maat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ga eens op zoek naar dit merkje. Ze heeft er enkele t shirts van, maar broeken kochten we (nog) niet.

   Verwijderen
 5. Ik heb ook lange dochters, toevallig afgelopen week geslaagd bij ter Stal mode. Door het knoopsgaten elastiek kon ik ze aantrekken...maar hier dragen ze hun shirts over de broek heen....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier dragen de dochters de skinny jeans Elise en de jegging Marie van JBC, die vallen voor hen goed rond hun onbestaande billen. Zolang het nog warm genoeg is dragen ze hun broeken ook één maat te kort, zodat ze modieus op enkelhoogte komen. :-)
  Wat ze zelf ook graag dragen, maar enkel mooi is met een langere t-shirt, trui of tuniek zijn echte jeansjeggings van vb c&a.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mn dochter heeft hetzelfde probleem. Laatst was ze wel heel blij met haar (zelf)gekocht jeans bij America Today en Berchka. Ook hier gaan de T-shirts (helaas...) in de broek... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hele smalle kids en slaag goed bij shoeby fashion. Ook regelmatig mooie aanbieding.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie! Tot gauw...
Groetjes van ons!