Pagina's

vrijdag 20 februari 2015

Bloemetjes in een trui

Hier werd al veel gemaakt uit het tweede boek van Stof voor Durf het Zelvers. En niet alleen jurkjes, maar ook deze trui. En ik moet zeggen dat truitjes en bloesjes hier meer geapprecieerd worden dan rokjes en kleedjes.





Patroon: Stof voor Het Zelvers 2
Stof: Stoffencircus (De Stoffenstraat)

zaterdag 14 februari 2015

Pareltjes van stofjes!

Hebben jullie dat ook soms? Dat je een bepaald stofje ziet en dat je denkt 'WAUWH'. 
Ik mocht van Kim een stofje uitkiezen. Yane haar lievelingskleur is blauw en ze is gek van Parijs en de Eifeltoren, dus de keuze was hier snel gemaakt. En eens het stofje er was, was ik in de wolken. Zooo mooi!!! Deze stoffen zijn met de hand gedrukt en de kwaliteit van het stof is zijdezacht. Andere kleurtjes en prints kan je hier vinden: Kim Nauwelaers.

Stof met print: Kim Nauwelaers
Effen stof (voering): Kim Nauwelaers
Patroon: stof voor Durf het Zelvers 2






En het leuke is, dat er van de geprinte stof ook een effen stof beschikbaar is. Ideaal om het kledingstuk te voeren. Zoals ik deed, dit kleedje is volledig gevoerd in hetzelfde stofje...

donderdag 12 februari 2015

Alaaf!!!!

De carnaval-gekte komt er weer aan! Dit jaar zou Yane graag verkleed als Clown carnaval vieren. Dus moeder schoot in actie. Gelukkig kon het pakje van vorig jaar dienen als patroon, dat scheelt. Ook deze keer naaide ik het verkleedpakje voldoende ruim zodat er een dikke jas onder gedragen kan worden.

Patroon: Burda 01/2013 (aangepast)
Stof bedrukt: Limbutex
Stof effen: Ikea