Pagina's

maandag 28 september 2009

Open-deur Brandweer Bilzen

Gisteren was er een open-deur-dag bij de brandweer in Bilzen en daar zijn wij dus ook een kijkje gaan nemen. Ik vond het echt sjiek... Een frietketel in vuur, een auto in vuur, in de brandweerauto's mogen zitten, chips gegeten,... en ik heb ook mogen blussen en mijn brevet van brandwachter gehaald.


zaterdag 26 september 2009

Onze tuin = een puin

Momenteel kan je onze tuin eerder een puin noemen.
Vandaag (deze morgen om 7 uur al) zijn ze komen graven in onze tuin met 2 grote bulldozers.
Maar ik vond dat helemaal niet erg. Integendeel, ik heb lekker geploeterd in de berg grond, in het zand,...
Dat de werken nog maar even duren, kan ik mij lekker amuseren.


Namiddag zijn tante Anne en nonkel Luc nog even op bezoek geweest. Gina was er ook bij. Dat vind ik altijd fijn. Ik zou ook zo graag een hondje zoals Gina krijgen...

dinsdag 22 september 2009

Leuk na-zomer-weertje

Wat een heerlijke dagen. Weer lekker veel buiten kunnen ravotten met Kaatje en Kobe.
En vandaag had mama een leuke verrassing voor mij. Ze stond aan de schoolpoort met mijn (loop)fietsje. Je had mijn gezichtje es moeten zien, zo content dat ik was. En ik ben helemaal naar huis gereden (en mijn mama al joggend, want ik haal al een serieus tempo met dat ding).
Daarna een lekker ijsje gesmikkeld en mogen opblijven tot 21u30. Want morgen: GEEN SCHOOL!!! Yeah!!!

dinsdag 15 september 2009

Never walk alone

Vandaag heeft Jasper een (hele) zware operatie achter de rug en nu staan hem enkele zware maanden revalidatie te wachten.
Wij wensen Jasper, Ella en zijn mama en papa veel moed toe!
Een mailtje of een leuk berichtje zou hem echt plezieren.

vrijdag 11 september 2009

Disneyland Parijs

Jullie wisten het al of jullie wisten het nog niet?
Maar ik ben gisteren en eergisteren naar Disneyland Parijs geweest (met onze gewonnen tickets van de Carrefour actie). Kaatje, Els en mijn mama gingen ook mee. Het was echt super, fantastisch (maar ook erg vermoeiend)! Alles is perfekt verlopen: een goed hotel, mooi weer, niet al te druk (als was de donderdag beduidend drukker dan de woensdag) en fijn gezelschap. Ook de autorit is vlotjes verlopen. In het heen rijden hebben we er 5 uren over gedaan. Maar Kaatje en ikke hebben ons voorbeeldig gedragen in de auto. Het meenemen van de DVD-spelertjes was een schitterend idee (Bedankt t. Katrien en n. Jochen). De terugrit verliep wat vlotter... We hebben echt héél véél attracties gedaan. Onze favo was 'It's a small world', die hebben we dan ook 3 maal gedaan. We zijn 2 maal naar de parade gaan kijken. En we hebben 3 shows gezien (echt heel sjiek hoor). En dan nu: de fotootjes!

Ons hotel:



In Disneyland:



We zijn ook naar de 'Walt Disney Studios' geweest.





Ontmoetingen:



De Parade:
Wij zijn zowel de eerste dag als de tweede dag naar de parade gaan kijken. Maar de eerste heb ik gemist. Terwijl we aan 't wachten waren, heb ik mij gewoon plat op de stoep neer gelegd en in slaap gevallen...


Nieuwsgierig naar nog meer fotootjes en filmpjes? Ga dan HIER maar eens piepen!

zondag 6 september 2009

Flinke eter!


De laatste tijd eet ik erg goed! Ik proef ook overal aan (dat was voorheen echt een ramp. Iets dat ik niet ken, weigerde ik te proeven). En zo heb ik ondervonden dat er een aantal dingen toch wel lekker zijn. Zo eet ik nu: eieren (eiersalade op mijn boterham vind ik zooo lekker), salami, rauwe wortels, kiwi, frambozen, meloen, mayonaise, ...

donderdag 3 september 2009

Blote Voetenpad

Wat een leuke middag heb ik gisteren beleefd...
Oma is op vakantie, mama moest werken en daarom mocht ik met Els en Kaatje mee na school. 's Morgens aan de schoolpoort nog eens duidelijk tegen mijn mama verteld dat ze mij zeker NIET moest komen halen!
(Stel je voor dat mama aan de schoolpoort zou staan ipv Els, dat zou pas een ramp zijn)
En toen gingen wij (Kaatje, Els, Carina, Kobe en ikke) 'het Blote Voetenpad' doen in Zutendaal. Je had me moeten zien toen ik terug kwam: een echte moddermie. En ik vond het zo leuk!
Fotootjes kan je hier zien.

Els en Kaatje (en ook Carina en Kobe): heel erg bedankt voor deze sjieke namiddag!

dinsdag 1 september 2009

Terug naar school...


Vandaag was het mijn eerste dag in het klasje van juf. Daphne.
Deze morgen kon het niet snel genoeg gaan. Al om kwart over 8 stond ik te popelen om te vertrekken.
Mama en papa brachten mij naar de school, nog snel een kusje en ik vertrok al naar mijn juf. Mijn papa en mama zag ik niet meer staan...
We zijn het schooljaar gestart met een half dagje. Want vanmiddag is tant Sabine mij komen afhalen in de school. Daar heb ik een leuke middag gehad totdat mijn mama gedaan had met werken (Bedankt, tant Sabine!).
Volgens de juf. had ik het goed gedaan op mijn eerste dag terug in school en mijn verhalen waren ook erg positief en ik was erg enthousiast. Ik vind mijn juf zooo lief.
Oef, we zijn het schooljaar dus goed begonnen. Dit schooljaar ga ik ganse dagen gaan. Behalve op maandagnamiddag, dan mag ik met oma bij Mémé gaan eten en hierna nog genieten van een namiddagje mama-time.