Pagina's

vrijdag 31 juli 2009

Kaatje komt logeren...

Gisteren had mama een fantastische verrassing voor mij: Kaatje komt slapen! Toen Kaatje er dan was, heb ik zeker nog drie keren aan mijn mama gevraagd om het wel zeker zo was... Maar ja hoor! Joepie!!!
Rond 21u30 zijn we naar ons beddeke gegaan, dan nog wat babbelen en spelen. Maar toen is mama toch maar even komen zeggen dat we stil moesten zijn...
Flink geslapen, ontbeten, beetje gespeeld en gekleurd en dan met de fietskar naar Bilzen (want mama moest op de bank zijn).


Dan spaghetti gesmikkeld en een siesta-ke gedaan (die hooguit 10 minuten heeft geduurd) met beelden van 'My Litlle Pony'.

Dan zijn we maar richting Gelo getrokken... Gewipt, geschommeld, gesprongen, ijsje gegeten, ... en zelfs van de héle grote glijbaan geweest.




Thuis nog een beetje gespeeld...

Een beetje gek doen? Dat kunnen wij ook...

Ik heb mij super geamuseerd, het was leuk...

Weer een dagje weg (2)...

Kijk eens welke prachtige plaatjes wij van Els en Kaatje kregen...
Bedankt, Els!

donderdag 30 juli 2009

Gisteren weer een dagje weg...


Gisteren was ik weeral weg. Ik mocht samen met Els en Kaatje en Kobe naar de surfplas in Zutendaal. Joepie!!! En mijn mama, tja, die bleef weer alleen thuis achter. Pas 's avonds kwamen we terug.
Foto's kan je hier bekijken.
Bedankt Els en Kaatje voor de leuke dag. Ik heb mij super geamuseerd....

maandag 27 juli 2009

Ikke!

Logeren bij mijn peter...

Ik had jullie nog niet verteld dat ik vorige week weer 2 dagen niet thuis was...
Ik ben namelijk gaan logeren bij mijn peter, tante Katrien, Kaat en Fien. Ik was erg in mijn nopjes toen ze mij kwamen halen.
Op woensdag zijn we naar de speeltuin geweest en in de namiddag gaan zwemmen. 's Anderendaags zijn we dan naar de binnenspeeltuin geweest. En ik mocht bij Fien in het grote bed slapen...
'Ik ga nog eens slapen bij tante Katrien en nonkel Jochen': heb ik al een paar keren gezegd. Ja, dat zal wel zijn, zoveel leuke dingen gedaan...

Bedankt voor de leuke dagen!!!

De PC...

Mijn papa en mama wisten wel dat er ooit een tijd zou komen dat ze de PC zouden moeten delen...
Maar dat dit al zo snel zou zijn...
Sinds enkele dagen speel ik vlotjes enkele (eenvoudige) spelletjes op de PC. De muis bedienen: klikken, slepen,... het lukt al heel goed!

Kijk maar mee naar het filmpje, hier speel ik een spelletje memory (die grijze strepen op scherm van de computer zijn door het filmen)

dinsdag 21 juli 2009

Summertime

Vandaag weer een zonnige dag... Wat doe ik dan zoal? Lekker buiten ravotten met Kaatje en Kobe...

Wij bedenken allerlei gekke spelletjes...

Disneyland Parijs

Binnenkort (in september) zijn we weer ribbedebie. Dan gaan we (mama en ikke, papa mag werken) twee dagen naar Disneyland Parijs (met onze gewonnen kaartjes van de Disney-Carrefour-actie). En weet je wat het leuke is? Wij gaan samen met Kaatje en Els. Joepie!!! Wij zullen die twee dagen met veel plezier brossen in de school...

Kaatje en ikke...

... wij zijn 2 handen op één buik. Buiten fijn samen spelen (en af en toe ruzie maken), nemen wij het ook op voor elkaar. En stiekem (achter onze mama's hun rug) maken we afspraakjes (om te blijven eten of te slapen bij elkaar).
Als we elkaar nog maar zien of horen, is de ene al bij de andere spelen en omgekeerd.
Maar het is wel heel fijn om zo een tof buurmeisje te hebben. Hopelijk blijft dit zo en beleven we nog uuuuuren speelplezier!
Zo hadden we ook gisteren weer samen een fijne namiddag. We hebben koekjes gebakken, geknutseld, gedanst, buiten gespeeld,... We konden maar geen afscheid nemen van elkaar, tot bijna 21 uur hebben we nog samen buiten gespeeld.



vrijdag 17 juli 2009

Midweekje Nederland

Ons (mid)weekje vakantie zit er alweer op. Maar het was echt heel fijn en het weer was super. Het vakantiehuisje was ook heel mooi. We hadden 2 badkamers en eentje met een bubbelbad en stoombad. Voor de rest was er alle luxe aanwezig: vaatwasser, haardroger, 2 TV's (en DVD), zonnebank,... En zelfs een speeltuintje vlak voor onze deur (in het vakantiepark lagen vele, kleine speeltuintjes vespreid tussen de verschillende huisjes). Voor de kindjes was er ook veel te doen: een binnen- en (hele grote) buitenspeeltuin, een binnen- en buitenzwembad, grote trampolines, kinderclub (maar daar ben ik niet naartoe geweest), mini-disco met Koos konijn,... Die mini-disco vond ik toch wel super: elke avond dansen met Koos konijn. Op dinsdag was Koos konijn jarig en was er een (kleine) kermis (en braderie). Mijn fietsje had ik ook meegenomen. Ik was teleurgesteld dat we vandaag alweer terug naar huis vertrokken. Van mij had het wat langer mogen duren... Mini-disco:


Op woensdag zijn we naar de Efteling geweest. We waren even na openingstijd al daar en pas om 20 uur (was open tot 21 uur) zijn we huiswaarts gekeerd. Een lange dag dus. Maar ik kon er maar niet genoeg van krijgen: nog één keer dit, nog één keer dat,... Maar we hebben dan ook echt alles minstens één keer gedaan: Carnival Festival, de schommelstoeltjes, het volk van Laaf, de Carrouselles, Fata Morgana, de rupsen, kinderspoor, de Oldtimer auto's, Monsieur Cannibale,... en natuurlijk het Sprookjesbos. We hadden er een beetje bang voor, maar de wachtijden vielen erg goed mee. Je kon overal vlotjes in, enkel bij de Droomvlucht een 30 min. wachten (maar dat was prachtig, 't wachten waard dus).

zondag 12 juli 2009

Kroningsfeesten Tongeren

Oma en opa gingen vandaag naar de Kroningsfeesten in Tongeren kijken. We hebben lastminute nog beslist om ook te gaan. Met de trein. Joepie!
We zijn blij dat we geweest zijn, want het was echt wel héél mooi! Mijn vriendje Xander liep ook mee en toen ik hem (eindelijk) zag, heb ik hard geroepen op hem...
Na de stoet terug naar Bilzen, deze keer met een dubbeldektrein. We hebben boven gezeten (dat wou ik toch al lang eens doen: vanboven zitten in een dubbeldektrein).



vrijdag 10 juli 2009

Grote vakantie (2)


Er zit weeral een weekje vakantie erop. Wat gaat dat snel...
Het weer was wel wat minder dan vorige week. Maar we hebben toch weer veel leuke dingen kunnen doen: koekjes bakken, verven, naar de binnenspeeltuin, rolschaatsen, naar de Gelo (die gocars vind ik zo sjiek), gaan zwemmen,...
De school lijk ik niet erg te missen want ik heb er nog niet één keer achter gevraagd...
Volgende week heeft ook papa verlof en gaan we een weekje weg (naar een vakantiepark in Nederland). Dan gaan we veel zwemmen (er is een binnen en buiten zwembad), fietsen,.. en ook een uitstapje naar de Efteling staat op het programma. Hopelijk wat droog weer.

maandag 6 juli 2009

Plopsa Coo

Het weer dat ze voorspelden was niet echt stabiel, maar we hebben het er toch maar op gewaagd om nog 'n keertje naar Plopsa Coo te trekken. Deze keer mocht Fien mee. Joepie! Ginder was het niet echt warm, eerder bewolkt. Ideaal dus! En het was echt niet druk. Nergens moeten aanschuiven. Integendeel we mochten zelfs blijven zitten in sommige attracties. Rond 14u30 a 15u is het ginder wat beginnen regenen en zijn we maar huiswaarts getrokken (we hadden alle attracties toch al instens één keer gedaan). In de auto hebben Fien en ik wat geslapen en eens thuis: een stralend zonnetje. Dus wij zijn nog in het zwembadje gesprongen... Toen het dan ook hier begon te regenen, hebben we onze natte zwembroeken omgeruild voor onze onderbroeken en hebben we ons binnen nog geamuseerd...

Dan samen in bad en in bed (ja, Fien is blijven slapen). We hebben nog liggen babbelen tot 22u (en nu slapen we lekker uit). Want strakjes gaan we naar de speeltuin!!!!!!!!!