Pagina's

maandag 27 oktober 2008

Een leuke dag...

Vandaag was de eerste dag van de herfstvakantie en het was meteen een geslaagde dag. Kaatje, Laure en Tibo zijn hier komen spelen.
We hebben koekjes gebakken, met de poppen gespeeld, eten gemaakt in de keuken, op de trampoline (Tibo was de trampoline) gesprongen, de kleine meisjes hebben zich verkleed,... en we hebben vooral heel veel met de domino gespeeld: héél voorzichtig alle blokjes recht zetten en dan omduwen maar...
's Middags hebben we van een lekkere gezonde (!!!) maaltijd gesmuld: smoutebollen!!!
Kaatje, Laure en Tibo: het was een leuke dag. Ik hoop dat jullie nog eens komen spelen...
Click to play Herfstvakantie
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox scrapbook

vrijdag 24 oktober 2008

Laatste dag onthaalmoeder

Vandaag was het dan zover: mijn laatste dagje bij Heidi...

Mijn mama heeft een mooi gedichtje met een foto van mij gemaakt om aan Heidi te geven... We hadden ook chocolaadjes en een cadeautje mee...

Mama en ik hadden ook een cake gebakken om mee te nemen...

Mauro is mijn allerbeste speelvriendje bij heidi.


Lieve Heidi, het was een leuke tijd bij jou. Bedankt voor alles!!! Ik zal je missen... Maar ik kom zeker nog een keertje op bezoek bij jou, beloofd!!!!

dinsdag 21 oktober 2008

Lactose-intolerantie

Vandaag zijn we op controle geweest bij de kinderarts ivm mijn lactose-intolerantie.
Ik doe het dus supergoed, enne ik ben goed bijgekomen (12kg en 88cm).
De kinderarts heeft goede hoop dat de lactose-intolerantie eruit zal groeien met de tijd. Mijn mama en papa mogen eens proberen om heel geleidelijk aan lactoseprodukten aan te bieden. Als ik daar goed op reageer, mogen we dat opbouwen.
En als ik niet goed reageer (laten we hopen van niet), dan moet ik weer op dieet...
De kinderarts heeft ook mijn buikje onderzocht, mijn oortjes nagezien en mijn tandjes gecontroleerd. En weet je wat? Ik heb niets gehuild (de eerste keer)!!! Ik mocht een cadeautje kiezen van de dokter en ik koos een fluitje (waar mijn mama niet zo gelukkig mee is).

vrijdag 17 oktober 2008

Fien is jarig!!!

Vandaag mag mijn nichtje Fien 2 kaarsjes uitblazen! Hiep Hiep Hoera voor Fien! Gelukkige verjaardag enne... tot morgen op je feestje.

www.funpagina.eu

zondag 12 oktober 2008

Mont Mosan (1)

Wat een zalig na-zomer-weertje!
En wij hebben ervan geprofiteerd. We zijn naar Parc Mont Mosan geweest. Fien is ook meegeweest. Beide dmeisjes zijn super-flink geweest. Maar ja, er viel dan ook veel te beleven. We zijn diertjes gaan kijken, hebben in de speeltuin gespeeld en we zijn naar een zeeleeuwen show (die echt de moeite was) gaan kijken. De zeeleeuw kwam ons gewoon in het publiek even gedag zeggen. Verder hebben we op de draaimolen gezeten, in de kopjes gedraaid (héél véél keren), van de hele grote glijbaan geweest, in een reuzenrad(je) geweest, met een treintje gereden en in de schommelboot geweest (nog véél méér keren). O ja, er waren ook springkastelen en grote papegaaien. 's Middags hebben we lekkere frietjes gegeten.
Tegen 15uur waren beide dames hun kaars uit en zijn we maar richting huiswaarts gekeerd.
Het was een leuke dag!!!

Mont Mosan (2)

De boot was onze favo-attractie. Geniet mee van een (heel kort) filmpje...

zaterdag 11 oktober 2008

Tante Anne is jarig

Morgen is tante Anne jarig! Ik wil haar alvast een fijne verjaardag toewensen. Gelukkige verjaardag, ook namens mijn papa en mama!
www.funpagina.eu

vrijdag 3 oktober 2008

In de ban van 'het bakken'

In de week had ik eens liefjes aan mijn mama gevraagd om nog eens koekjes te bakken. En zo zijn we er maar meteen aan begonnen. (Gelukkig was opa zo lief om een paar eitjes te brengen, want die hadden we niet meer in huis)
Eitjes klutsen, roeren, de bakplaat invetten,... Ik kan het allemaal. Maar vooral van het deeg kan ik niet afblijven.
Maar het feest kan niet op, want vandaag hebben nog eens gebakken. Deze keer waren het appelflapjes en worstenbroodjes. Ik ga nog een echte bakker worden.
Het verband aan m'n handje is maar fake hoor...


woensdag 1 oktober 2008

Winter-Efteling

't Is geboekt!

Op het einde van het jaar gaan we naar Winter-Efteling, samen met Kaatje, Els en mijn mama. We hebben meteen ook een hotelletje geboekt. Dus we gaan nog wel 2 dagen!!!! Ik (en mijn mama ook) kijk er al naar uit!