Pagina's

donderdag 29 november 2007

Auto-Trein-Bus-dag!!!

Vandaag hebben we er een leuke (halve) dag opzitten. Ik ben samen met mijn mama nieuwe kleertjes gaan kopen (voor mij weeral).
Eerst reden we met de auto richting station Bilzen. Dan namen we de trein met bestemming Hasselt. En toen moesten we ook nog de bus nemen. We hebben een paar winkels gedaan en uiteindelijk leuke kleren gevonden voor de Feestdagen. Volgens mijn mama heb ik mij voorbeeldig gedragen. Ik heb flink gepast in de winkel, een tukje gedaan in de buggy, niets gezeurd,... Voor herhaling vatbaar dus!
We zijn samen iets gaan eten en daarna de hele reis terug naar thuis...


vrijdag 23 november 2007

Dansen...

Op de muziek van Samson kan ik helemaal uit de bol gaan. Gelukkig kan de cassetterecorder tegen een stootje, want dat ding ziet af...

woensdag 21 november 2007

Diarree (2)!

En de diarree is er nog steeds... *ZUCHT*
Vandaag zijn we dus naar de kinderarts geweest. Gelukkig moesten we lang wachten. A ja, want in de wachtzaal is er een leuk hobbelpaardje en een glijbaantje.
Diagnose: maag- en darmontsteking. Volgens de dokter zou deze zo lang aanslepen omdat mijn maagje nog niet was hersteld van de vorige infectie. Ik moet mijn poederkes nog nemen en geen melkprodukten... Totdat de diarree weg is.
Ik denk dat mijn mama en papa alvast duimen voor betere nachten...
Mijn mama heeft een kakske afgegeven voor onderzoek. Daar weten we vrijdag meer van...

dinsdag 20 november 2007

Papa is jarig !



Happy birthday to you!
In de wei staat een koe.
Happy birthday to papa!
Happy birthday to you!

Dikke kussen!!!!!!!!!!!

zondag 18 november 2007

Kapper!


Ik ben weer naar de kapper geweest? Zien jullie het?
Vooral vanachter is er een heel stukje vanaf geknipt. Mijn haartjes zijn nu gelijk. Aleen mijne froufrou moet nog een stukje bijgroeien.

ps: ik was héél erg flink bij de kapper

Diarree!

De diarree is (spijtig genoeg) weer in het land en ik ben er weer bij. Donderdagmorgen is het begonnen en ik heb maar liefst 3 keer andere kleren aangehad. Mama denkt dat ik reageer op koemelk, dus we zijn maar terug overgeschakeld op sojamelk. Maar het vervelende is dat ik dan zo vroeg (6 uur èn vroeger) wakker word van de honger. Maandag gaat mijn mama naar de kinderarts bellen...

Wordt vervolgd...

maandag 12 november 2007

Klaasje!


Klaar om naar de Sint te vertrekken...

Vorige week mocht ik mijn schoentje al zetten voor de heilige man "KLaasje". En zaterdag mocht ik hem in levende lijve ontmoeten. De goede Sint bracht namelijk een bezoekje in de JBC (Bilzen). Mijn mooie tekening heb ik netjes afgegeven. Op zijn schootje zitten dat durfde ik niet hoor!!!

zaterdag 10 november 2007

Assepoester!


Ik hou niet zo van rommel (tja, van wie zou ik dat hebben) en ik draag dan ook mijn steentje bij in het huishouden. Opruimen, poetsen, was sorteren, borstelen,... Rondslingerende schoenen belanden terug in de kast, vuile pampers gooi ik in de vuilnisbak,... Niets is me teveel! Integendeel, ik doe dat zelfs graag.

woensdag 7 november 2007

Koekjes bakken.

Afgelopen zondag heb ik (samen met mijn mama) zandkoekjes en notenkoekjes gebakken. Vooral de ovenplaat invetten en het proeven vond ik het leukst!!! O ja, voor ik het nog vergeet: de koekjes zelf waren ook heel lekker...


zaterdag 3 november 2007

Herstverlof!

Mijn mama had weer een weekje vrijaf. We hebben er dan ook goed van geprofiteerd en hebben voooral leuke dingen gedaan. We zijn twee maal naar de binnenspeeltuin geweest, naar de speeltuin in Munsterbilzen, we zijn gaan shoppen in Tongeren, we zijn gaan zwemmen, we hebben geknutseld, we hebben gekleurd, gekleurd en nog eens gekleurd. Tussendoor moest er ook gepoetst worden, maar dan hielp ik mijn mama toch gewoon! En weet je wat? Ik kan helemaal alleen drinken aan een beker met 2 oren.

Geniet maar mee van de vakantie-beelden hieronder:


Oh, kom eens kijken!





Gisterenavond mocht ik mijn schoentje zetten, vlakbij het raam! En weet je wat...? De Sint is langs geweest met lekkere koekjes en een DVD. Ik zal dan wel een flinke meid zijn zeker?!?!?!

donderdag 1 november 2007

Knutselen


Ik heb mijn eerste knutselwerkje gemaakt (met uitzondering van enkele honderden tekeningen). Een rammeldoosje met rijst erin. Mooi he!?!?